Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

BeleefPlus, de meeste veelzijdige 50+ beurs

BeleefPlus is een informeel en informatief dagje uit voor de actieve vijftigplusser. Er is een zeer gevarieerd aanbod aan producten en diensten toegespitst op de belevingswereld van de energieke oudere.

Met proeverijen, demonstraties en workshops. De thema’s die aan bod komen zijn vakantie & vrije tijd, wonen, zorg & welzijn, tuin & tuinieren en mobiliteit. Rond een hoofdpodium is er horeca, livemuziek en worden modeshows georganiseerd. BeleefPlus wordt georganiseerd op 13 en 14 april in Sportcentrum de Karmel te Bergen op Zoom, op 28 en 29 september in Optisport De Wetteling te Venray en op 19 en 20 oktober in het Omnium te Goes

beleefplus.nl
073-7600190

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren