Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Andere tijd

Het zal voor de vaste kijkers best even wennen zijn: ‘Tijd voor MAX’ verhuist tussen Pasen en Koningsdag naar de vooravond. Van 3 tot en met 26 april is ons live-programma te zien tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1.

Op die tijd was u gewend ‘De Wereld Draait Door’ (BNNVARA) aan te treffen, maar de laatste ‘DWDD’-uitzending van dit seizoen is al op 30 maart. Matthijs van Nieuwkerk wil het namelijk iets rustiger aan doen. Daarom start eind april Margriet van der Linden bij KRO-NCRV met een nieuwe talkshow (de titel wordt nog bekendgemaakt) op de plek van ‘DWDD’. De NPO wilde de continuïteit van live-programmering in de vooravond niet onderbreken en vroeg MAX om een oplossing voor de tussenliggende periode. Daar wilde ik graag aan meewerken, vandaar deze overgangssituatie. Wij gaan dus niet een eigen versie van ‘DWDD’ maken. U kunt uw vertrouwde ‘Tijd voor MAX’ verwachten, alleen op een ander tijdstip. Op de vaste plek van ‘Tijd voor MAX’ (NPO 1, 17.10 uur) zijn van 3 tot en met 26 april herhalingen te zien van de MAX-successen ‘Droomhuis Gezocht’ en ‘We Zijn Er Bijna!’. Op vrijdag 27 april komt ‘Tijd voor MAX’ op het vertrouwde tijdstip, 17.00 uur, live vanaf Paleis Soestdijk. Vanaf die locatie worden ook de programma’s ‘MAX Koningsdag’ en ‘Hallo Nederland’ uitgezonden. Ik wens Martine en Sybrand en straks ook Margriet veel succes. ‘DWDD’ keert in het najaar weer terug

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren