Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Gelukkig nieuwjaar!

Namens alle medewerkers van MAX wens ik u en uw dierbaren het allerbeste toe voor het nieuwe jaar, vooral een goede gezondheid. En aandacht. Als ik één ding mag wensen voor 2018 is dat er nóg beter wordt omgekeken naar eenzame ouderen.

Dat geldt voor alleenstaanden zonder kinderen, maar ook voor andere ouderen zonder breed netwerk, want kinderen komen vaak niet toe aan het geven van voldoende mantelzorg. De politiek verwacht echt te veel van de zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen, zo blijkt helaas uit recent onderzoek. Omroep MAX kan terugkijken op een zeer succesvol jaar op alle platformen waar wij actief zijn: radio (goede waardering), internet (steeds meer bezoekers op maxvandaag.nl), ons MAX Magazine (de oplage blijft maar stijgen), apps (geven honderdduizenden mensen plezier) en tv (recordkijkcijfers voor ‘Heel Holland Bakt’ en ‘We zijn er Bijna!’, de prachtige serie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ en verrassende andere nieuwe producties).

Ons initiatief, het manifest Waardig Ouder Worden, vond brede acceptatie, met MAX Maakt Mogelijk konden we veel betekenen voor ouderen in binnen- en buitenland, goed werk werd verricht door MAX Ombudsman (pensioenen, digitale overheid) en Soresdienst. Persoonlijk kijk ik trots terug op de opening van het Ben Oude NijHuis, de woonvorm die hopelijk als voorbeeld kan dienen om ouderen de zorg te bieden die ze verdienen. We hebben fantastische plannen voor 2018. Nieuwe radioprogramma’s met Jeroen van Inkel, Mieke van der Weij, Peter de Bie, Manuëla Kemp en Henkjan Smits. Op tv komen we met het laatste seizoen van ‘Dokter Deen’ en natuurlijk ook weer ‘Heel Holland Bakt’ en ‘We zijn er Bijna!’. Maar ook ‘Nederland op film’, ‘De eilanden’ met Midas Dekkers en drie masterclasses over onze hersenen door Erik Scherder en nog veel meer. U kunt op ons blijven rekenen, ook in het nieuwe jaar!

Jan Slagter, directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren