Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Tot gauw, kanjer!

Op 10 en 17 november (22.20 uur NPO 1) zendt MAX de laatste twee afleveringen in 2017 uit van ‘Erica op Reis’.

Erica Terpstra laat daarin op de van haar bekende enthousiaste en onnavolgbare wijze zien wat zij tijdens haar bezoeken aan Vietnam en China heeft meegemaakt. Daarbij had zij weer bijzondere en hartverwarmende ontmoetingen met mensen, met wie zij niet kon praten, maar – typisch Erica – toch erin slaagde om te communiceren! Eerder hadden wij aangekondigd dat Erica naar Zuid-Korea zou afreizen, maar gelet op de spanningen in die regio, leek het ons veiliger om voor het prachtige Vietnam te kiezen.

Geweldig toch om te zien hoe deze geweldige vrouw zich na de sport en de politiek energiek op een nieuw vakgebied heeft gestort. En wat gaat het haar goed af! We prijzen ons gelukkig dat ze haar levensbedreigende ziekte al knokkend wist te overwinnen. Een inspirerend mens, die ons onder meer heeft geleerd dat het leven draait om drie dingen: vertrouwen, liefde en respect. De MAX-kijkers genieten al seizoenen lang van haar fantastische reiservaringen. Wat zou het geweldig zijn als er ruimte ontstaat voor nog wat meer afleveringen. Ik ga m’n best ervoor doen!

Jan Slagter,
directeur van Omroep MAX, deelt iedere week zijn visie op actuele zaken met de lezers van
MAX Magazine.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren