Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Herfstvoordeel

Half juni kwam de zon al op om 5.20 uur, een merel floot veel te vroeg het hoogste lied en ik draaide me nog eens lekker om.

Nu, in het najaar, wordt het pas rond acht uur licht. Ideaal. Want als ik op een mooie herfstdag een vroege wandeling wil maken – met spindraden vol ochtenddauw, het eerste zonnetje door de bruin-geel-oranje bladeren en gakkende ganzen die in V-formatie naar het zuiden vliegen tegen een wisselende achtergrond van donkergrijze en witte wolken – dan kan ik dat allemaal op één ochtend meemaken. Herfst is voor natuurliefhebbers die óók van uitslapen houden!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren