Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 085 - 888 1881

Giovanni is blij met gelijkspel

In de poule van de Champions League rolde er voor Feyenoord een zware loting uit. Onze regerend landskampioen treft Manchester City, SSC Napoli en Shakhtar Donetsk. Thuis­wedstrij­den moeten punten opleveren, stelt trainer Giovanni van Bronckhorst terecht.

Manchester City in de Kuip een gelijkspel afdwingen zou al geweldig zijn. Goalgetter Sergio Agüero, David Silva en Kevin De Bruyne zijn de sterren van Manchester-coach Pep Guardiola. De Engelse brigade draait overigens nog niet op volle toeren. De andere Nederlandse Europa Cup-deelnemer, Vitesse, ontmoet in de Europa League SS Lazio, voorheen Lazio Roma. Volgens Wesley Hoedt die twee jaar bij de Italianen speelde en kortgeleden naar Southampton vertrok, hoeven de Arnhemmers niet kansloos te zijn.

Champions League Feyenoord-Manchester City Woensdag 13 september 20.45 uur Veronica

Europa League Vitesse-SS Lazio Donderdag 14 september 21.05 uur RTL 7

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren