Abonnementen service: 035 - 2019505

Mooi vooruitzicht

Wij zijn hard aan het werk om mooie programma’s voor u te maken. Ik kan u een aantal bijzondere producties in het vooruitzicht stellen. Dat begint al op zaterdag 25 april, wanneer we een compilatie uitzenden van de viering van de 200ste verjaardag van ons Koninkrijk. Een week later, op 2 mei, komen we met een registratie van het Bloemencorso Bollenstreek, het kleurrijkste en geurigste evenement van het voorjaar. Wat jammer dat er nog geen geurentelevisie is! Op zondag 3 mei zenden we de bijzondere documentaire ‘Achter de Duinen’ uit, die een hele andere kant van de oorlog laat zien.

Hoe ging men om met de berging van slachtoffers, ook al waren het vijanden? Duidelijk wordt wat het betekent voor nabestaanden dat hun dierbare vermiste familielid een rustplaats heeft gevonden en dat er mensen zijn, zelfs verre vreemden, die zich om hen bekommeren. Deze zomer zenden we op veler verzoek weer de vakantieserie ‘We zijn er bijna’ uit. De derde reeks van ‘Heel Holland Bakt’ start in september. En ik kan u nu al verklappen dat we rond de kerstdagen komen met drie extra afleveringen van ‘Heel Holland Bakt’. In die speciale uitzendingen nemen negen finalisten van de afgelopen drie seizoenen het tegen elkaar op. Afgelopen maand is de draaiperiode van het derde seizoen van ‘Dokter Deen’ gestart. Mét een grote nieuwe naam: Bram van der Vlugt! Vanaf begin 2016 kun u weer genieten van de verhalen van Maria Deen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren