Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Rondje dijk

De monumentale Westfriese Omringdijk kronkelt zich 126 kilometer lang rond authentiek Hollands polderlandschap, met onderweg oneindige vergezichten, pittoreske lintdorpjes en historische havenplaatsen als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Er staan sinds kort routebordjes, informatiezuilen en knooppuntborden langs de weg, waardoor een dagtochtje leuker en beter in te plannen is. Onderweg is ook steeds meer te beleven. Kleinschalige agrarische bedrijven bieden zo van het land hun verse producten aan, horeca speelt in op het dagtoerisme met allerlei arrangementen en het is zelfs mogelijk een meerdaagse culinaire fietstocht te maken met een of meerdere overnachtingen onderweg. Meer informatie via 072 – 8502800 of westfrieseomringdijk.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren