Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Holland Festival opent met War Horse

Het zijn poppenspelers die de levensgrote namaakpaarden van ijzerdraad en leer op een weergaloze manier tot leven brengen in het theaterspektakel War Horse, dat vanaf 30 mei als openingsvoorstelling van het Holland festival in Carré wordt opgevoerd. Vanaf het najaar gaat de internationaal zo gelouterde productie nog naar vijf andere steden in het land. Het aanbod van het Holland Festival is dit jaar uitgebreider en breder dan ooit. Op het programma staan 159 voorstellingen, verdeeld over 29 dagen. Met veel opera, eigentijdse concerten, ballet op bijzondere locaties en een vertoning van de monumentale film Napoleon in Ziggo Dome te Amsterdam met live muziek door het Gelders Orkest. Bel 020-7882100 of hollandfestival.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren