Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Gebouw als kunstwerk

Een bezoek aan het Rijksmuseum Amsterdam is doorgaans bedoeld om er naar de unieke verzameling schilderijen te kijken, maar het gebouw waar al dat moois hangt mag ook een kunstwerk worden genoemd. Architectonisch, maar zeker voor wat betreft de vele, vaak symbolische, decoraties, die na de recente restauratie weer zichtbaar zijn geworden. Er is nu een gratis brochure beschikbaar met een route en een toelichting op het ontwerp en de bedoelingen van architect Cuypers. www.rijksmuseum.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren