Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Leren wijn drinken

Het Nederlands Wijninstituut organiseert door het hele land proeverijen en cursussen. Zowel voor beginners als voor mensen die al over enige basiskennis beschikken. De bijeenkomsten hebben een informeel karakter, maar de bedoelingen zijn niet minder serieus. Welke druivensoorten worden gebruikt, hoe herken je herkomst en kwaliteit? Het zijn maar enkele van de vele zaken die aan de orde komen. Het Wijninstituut is geen verkooporganisatie en werkt onafhankelijk. www.wijninstituut.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren