Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Beleef de vakantiebeurs

De Vakantiebeurs, van 15 tot en met 19 januari in de Jaarbeurs Utrecht, wordt dit jaar totaal anders ingericht. De organisatie laat zich meer leiden door de wens van de bezoekers, die vooral belangstelling hebben voor bepaalde vormen van vakantievieren. Daarom wordt op zes grote pleinen het aanbod van de toeristenindustrie rond algemene thema’s gepresenteerd. Veel aandacht is er voor de sportieve buitenvakanties, zoals kamperen. Met extra ruimte voor caravans en campers, omdat de specifieke beurs voor dat segment dit jaar niet wordt gehouden. Onwaarschijnlijk gevarieerd is het aanbod van treinreizen.

Steeds populairder worden ook de cruises maar nog lang niet iedereen weet wat een cruise precies inhoudt. De rederijen komen daarom met een gezamenlijke presentatie. De organisatie van de beurs wil dat het dagje Utrecht al een beetje vakantievieren zal zijn. Met veel voorpret en beleving. www.vakantiebeurs.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren