Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Omlaag eten

omlaag eten

Haver heeft een cholesterolverlagend effect. Een bordje havermoutpap als ontbijt is dus zo gek nog niet. Maar het kan tegenwoordig ook makkelijker en lekkerder. De ambach­ telijke bakkers hebben het lichte meergranenbrood Liv ontwikkeld. Liv is cholesterolverlagend omdat het speciale cholesterolverlagende haverzemelen bevat. Met zes sneetjes brood per dag krijgt u precies genoeg binnen om optimaal te profiteren van het effect. Twee op de drie Nederlanders tussen de dertig en zeventig jaar hebben een verhoogd cholesterolgehalte en daarmee een verhoogd risico op hart­ en vaatziekten.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren