Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Zoeners bang voor ademgeur

Bij een uitstapje met de partner of bij een date besteden we, naast kleding en lichaamsgeur, extra aandacht aan adem. Ruim zeventig procent zou bij twijfel over de eigen ademgeur een ander niet durven zoenen. Zestig procent van de Nederlanders vindt een goede adem veel belangrijker dan de kwaliteit van de zoen. Nog een zoen-weetje: een kwart van alle mensen die een relatie hebben, geeft toe ook wel eens iemand anders dan de eigen partner te willen zoenen (mannen 31 %, vrouwen 17%)!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren