Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Tarotkaarten

“Ik sta vaak op beurzen zoals de Paravisie en daar leg ik tarot- kaarten voor mensen die een vraag hebben of met een bepaald probleem rondlopen,” zegt Fred Hess. “Hierbij gebruik ik altijd de tarotkaartenset. Van mijn moeder heb ik geleerd wat de kaarten betekenen en hoe je de symbolen op de kaarten uit moet leggen. Dat deze oude set helemaal versleten is, vind ik juist mooi. Het geeft me een goed gevoel als ik mensen via een kaartlegging op weg heb kunnen helpen.

Eigenlijk geven ze het antwoord aan zichzelf, want ze moeten zelf de kaarten schudden, maar omdat ik de kaarten zo goed ken, kan ik uitleggen wat er met de kaart- legging wordt bedoeld. Op beurzen komen mensen soms enthousiast naar me toe en zeggen ze: ‘O, alles wat u vorige keer zei is uitgekomen. Wilt u me nog een keer de kaart leggen?’ Dat soort reacties, daar krijg ik nou echt energie van.”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren