Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Pluk de zon!

Geniet van ieder zonnestraaltje. Ga naar buiten zodra de zon zich laat zien. Zonnewarmte laat ons hart letterlijk sneller kloppen. Daardoor verbetert de doorbloeding en kunnen afvalstoffen het lichaam makkelijk verlaten. Bovendien is dan de toevoer van voedingsstoffen naar het weefsel optimaal. Tegelijkertijd draait uw schildklier op volle toeren: wat u eet, zet uw lichaam sneller om in energie. Vetten worden gemakkelijk afgebroken, eiwitten vlugger opgenomen en vitaminen beter verwerkt. Ook onze hersenen krijgen een extra impuls. Als u even buiten bent geweest,merkt u dat al: u kunt beter nadenken en vindt creatievere oplossingen.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren