Abonnementen service: 035 - 2019505

Tempelhof doet mee aan Nationale Monumentendagen

De Tempelhof van het spirituele kunstenaarsechtpaar Huub en Adelheid Kortekaas in Winssen nabij Nijmegen is één van de vijfduizend deelnemers aan de Open Monumentendagen, half september overal in het land.

Het publiek mag dan ook hier komen rondkijken in het bijzondere museumhuis, het atelier en de paradijselijke tuin vol symbolische beelden. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed heeft de locatie de status rijksmonument toegekend. Voor Huub en Adelheid Kortekaas is De Tempelhof vooral een plek om vorm te geven aan hun missie door middel van kunst bij te dragen aan een betere wereld, waarin mensen en religies in harmonie en vrede met elkaar samenleven. De kracht van de natuur is daarbij hun belangrijkste inspiratiebron.

Datum: 14 en 15 sept.
Meer informatie: huubenadelheid-kortekaas.nl en openmonumentendag.nl

Dit artikel staat in MAX Magazine nummer 36. Bent u geen abonnee, maar wilt u iedere week genieten van puzzels, weetjes, interviews en programma-informatie? U kunt hier abonnee worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren