Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Het land in

Veel Nederlanders voelen zich niet gehoord door de politiek. Dat blijkt uit een begin september verschenen rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau.

Mensen vinden het belangrijk dat de politiek weet wat er speelt en dat politici beter naar burgers luisteren. De meeste landgenoten, onder wie veel ouderen, vinden dat politici te weinig opkomen voor ‘gewone’ mensen zoals zij. Politici doen er goed aan meer het land in te gaan.

Ons publiek ontmoeten en horen wat onze kijkers, luisteraars en lezers bezighoudt, is iets wat we bij Omroep MAX al jaren graag doen. Een gelegenheid bij uitstek om mensen te spreken zijn de MAX Ledendagen; iedere keer weer een middag vol spektakel, entertainment, gezelligheid en informatie. Met medewerking van Hans Klok en The Dutch Tenors. In oktober reizen we weer het land door: van Den Haag tot Groningen en van Emmen tot Middelburg. Kijk op maxtickets.nl voor de data en locaties. Zie ik u daar?

Dit en meer leest u in MAX Magazine 38. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden. 

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren