Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Go Carrie!

Ik ben blij en trots dat Carrie ten Napel haar eigen programma krijgt op de vrijdagavond. Vanaf 2 september neemt Eva Jinek namens AvroTros met haar nieuwe talkshow het tijdslot van 19.00 uur voor haar rekening op maandag tot en met donderdag.

Voor de invulling van de vrijdag schreef de NPO een competitie uit en de pilot van Carrie en haar MAX-team viel het meest in de smaak. Het wordt een talkshow die anders is dan andere talkshows. Carrie gaat de regio in, ook letterlijk: de kantine van voetbalclub IJsselmeervogels in Spakenburg. Ze laat zien hoe mooi ons land is en besteedt aandacht aan actuele onderwerpen die ons allemaal raken, inspireren en verbinden. Een vrolijke vrijdagshow, zonder traditionele talkshowtafel, waarbij iedereen zich thuis voelt én met livemuziek.

Fijn dat we Carrie bij MAX door haar medewerking aan diverse programma’s de gelegenheid hebben kunnen bieden om te groeien en zich te ontwikkelen tot de vakvrouw die ze nu is. Ik wens haar veel succes en ben ervan overtuigd dat het een succes wordt!

Geschreven door: Jan Slager

Dit en meer leest u in MAX Magazine 22. Bent u geen abonnee, maar wilt u niets meer uit de gids missen? U kunt hier abonnee worden.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren