Abonnementen service: 035 - 2019505

Dolly en Nico uit Valburg: ‘Omroep MAX is gewoon de enige die aan de ouderen denkt’

Dolly Popping (58) en haar man Nico Vlug (69) uit het Gelderse Valburg zijn heel duidelijk over hun keuze voor MAX Magazine. Van oudsher hadden ze een abonnement op de Mikrogids, maar zegt Dolly: “Omroep MAX is gewoon de enige die aan de ouderen denkt. Terwijl we met zijn allen steeds ouder worden, vergeten alle andere zenders die groep. Wij kijken overigens nooit live naar de televisie, daar hebben we het veel te druk voor.

Ik werk nog als financial controller en heb daarnaast allerlei bezigheden, zoals fitness, een operettekoor en zangles. Wat we willen zien, bekijken we uitgesteld op een rustig moment. In MAX Magazine kijken we wel vooruit naar wat er op televisie komt en dat zijn niet toevallig heel veel MAX-programma’s: ‘Heel Holland Bakt’ en ‘Met het mes op tafel’, de ‘Vakantieman’ en dat programma met die kampeerders, ‘We zijn er Bijna!’, vinden we erg leuk. En natuurlijk alle programma’s met Jannie en André.”

“Ik luisterde vroeger thuis altijd naar de Top-40”

En dan volgt nog een hele rits ‘o ja’-titels, die soms vele jaren teruggaan, zoals ‘Moeder, ik wil bij de Revue’. Vervolgens blijkt dat Dolly en Nico ook de rest van het magazine intensief lezen.

Dolly: “Mijn favoriete pagina’s zijn Vraag het Myrna, de tips van Emile Bode en al die weetjes die erin staan. Maar ook de Top-40, want die stond vroeger thuis altijd aan als ik stapeltjes van het parochieblad moest maken voor de bezorging.” Nico vult aan dat ze naar aanleiding van een artikel in Geldzaken hun testament hebben laten herzien: “Daarin stonden toch nog een aantal aanvullingen op wat we wel al wisten.”

Komt u er gezellig bij?

Word ook blij van MAX Magazine: hét magazine voor ouderen met de meeste pagina’s voor de laagste prijs. Het motto van MAX Magazine is: ‘Uw gids voor radio, televisie en plezierig leven’.

5 redenen om MAX Magazine te lezen:

  1. Leuke interviews
  2. Actuele verhalen
  3. Inspirerende tips
  4. De beste columns
  5. Puzzelen & prijzen winnen

Bent u enthousiast en wilt u abonnee worden, net als Dolly en Nico? Maak dan gebruik van onze aanbieding en ontvang 1 jaar MAX Magazine. U betaalt dan geen €63,50 maar slechts €25,90!  Dat is een korting van meer dan 50%.

Ontdek hier onze aanbiedingen of bel met onze klantenservice op 035-2019 505 van ma. tot vr. tussen 9.00 en 17.00 uur.

U kunt MAX Magazine ook eenmalig GRATIS proberen
Kent u MAX Magazine nog niet goed genoeg en wilt u eerst eens kennismaken met ons blad? Vraag dan een proefnummer aan. Deze sturen wij u GRATIS zonder abonnementsverplichting naar u thuis.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren