Abonnementen service: 035 - 2019505

Column Jan Slagter: Stem op Rob

Ruim 1,2 miljoen kijkers waren tot tranen geroerd door het door MAX uitgezonden afscheidsconcert van Rob de Nijs die moest stoppen vanwege de ziekte van Parkinson. De muzieklegende liet een onuitwisbare indruk achter en sloot hiermee een prachtige en jarenlange carrière af. Ik ben trots dat dit programma kans maakt op het winnen van de Televizier-Ring Impact 2023.

De Impact-categorie is in het leven geroepen om programma’s, tv-momenten of documentaires in het zonnetje te zetten die echt wat hebben losgemaakt in de samenleving. Een programma dat een gevoelige snaar heeft geraakt, het publiek aan het denken heeft gezet, een onderwerp op de kaart heeft gezet of voor de nodige reacties heeft gezorgd. Dagenlang na de uitzending was het emotionele concert onderwerp van gesprek op straat, in winkels en bij de koffieautomaat. Liefde voor de zanger die ons zo veel mooie liedjes heeft gebracht wisselde af met begrip voor wat die vreselijke ziekte met iemand kan doen.

U kunt ervoor zorgen dat die prijs naar Rob gaat door massaal uw stem uit te brengen via de website tvgids.nl/televizier-ring. Hoe? Dat staat stapsgewijs uitgelegd op pagina 44 van het MAX Magazine editie 36.

Stemmen kan (helaas alleen online) tot dinsdag 19 september 08.00 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2023 op 12 oktober. Doe het voor Rob. Wat een geweldig eerbetoon zou het zijn aan deze artiest als hij de prijs in de wacht sleept!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren