Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De voordelen van tijdelijke huizenruil

Vader Gerard en zoon Dennis de Bruyn hebben een website gemaakt waar particulieren hun woning voor een vakantieruil kunnen aanbieden.

De aanpak is anders dan bij vergelijkbare initiatieven; de deelnemers kunnen zich gratis aanmelden, betalen geen lidmaatschap maar mogen zelf na een jaar bepalen wat het waard is om deel te nemen aan dit internetplatform.

Op de website wijst een zoekfunctie met persoonlijke voorkeuren de weg. Regio, omgeving, tijdsperiode, type woning; het kan allemaal met een paar muisknoppen worden voorgesorteerd. Het initiatief heeft meer ongedachte voordelen; het is niet alleen een voordelige en duurzame manier van vakantievieren, er wordt op het eigen huis gepast en hoe leuk is het om je kennis en liefde van je eigen woonomgeving met anderen te delen. Naast eigenhuisruil.nl is er ook tweedewoningruil.nl, waar bezitters van vakantiehuisjes tot uitwisseling van elkaars onderkomens kunnen komen.

 eigenhuisruil.nl  tweedewoningruil.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren