Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

‘Hij gaat mee de supermarkt in!’

“Raffi is een hele speciale”, lacht Belinda Cortez (62) uit Heemstede. “Hij is alleen lief voor mij. Van de rest van de wereld moet hij eigenlijk niks hebben. Zelfs mijn kleinkinderen weten dat ze moeten oppassen met ‘m. Want als hij humeurig is, haalt hij zo uit!

Zonder nagels hoor, maar hij geeft wel even zijn grens aan; hij heeft geen zin in gedoe. Misschien is hij wel een beetje gefrustreerd, want het is eigenlijk een ‘mislukte’ kat. Zijn ene ouder is Siamees en de andere is van een onbekend ras.” Raffi (5) reageert daarom volgens Belinda soms ook als een hond. “Als ik een propje gooi, gaat hij er als een hond achteraan en brengt hij het weer terug bij mij, zodat ik het opnieuw kan gooien. Welke kat doet dat nou? Dat is toch echt hondengedrag?

Maar dat is nou typisch iets voor Raffi. Hij loopt ook altijd met me mee naar buiten en gaat zelfs mee de supermarkt in. Daar kent het personeel hem allemaal en wordt hij vriendelijk begroet. Raffi is nou eenmaal een superspeciale en ik ben hoe dan ook toch dol op die kat van me!”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren