Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De 100 mooiste e-bike routes in één boek

Marlou Jacobs en Godfried van Loo, oprichters van het internetplatform Reisreport, zochten voor de productie van hun boek ‘De mooiste 100 e-bike routes van Nederland’ samenwerking met meer dan dertig regionale en lokale toerisme- en routebureaus.

Zo was het mogelijk de belofte van de titel waar te maken en niets belangrijks over het hoofd te zien. Maar ze gingen ook zelf op pad en delen hun eigen ervaringen graag met de lezers. Voor iedere route (van 40 tot 85 kilometer, via knooppunten) is een beknopte beschrijving gemaakt.

Plus aanvullende praktische informatie, zoals handige startplekken, gezellige terrassen, oplaadpunten, kaarten, foto’s en persoonlijke tips. QR-codes helpen de gebruikers met aanvullende informatie en gpx-bestanden voor op de mobiele telefoon. Altijd makkelijk voor onderweg. reisreport.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren