Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Lichtkunst in de hoofdstad

Met het Amsterdam Light Festival wil de organisatie van dit evenement ‘kunst naar de mensen toebrengen’. Verspreid over de binnenstad wordt alweer voor de elfde keer het straatbeeld opgesierd met fantasierijke lichtobjecten. Ze geven de publieke omgeving een bijzondere aanblik.

Twaalf Nederlandse en acht internationale kunstenaars uit onder meer Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Taiwan en de Verenigde Staten creëerden in totaal twintig monumentale werken. Er is een wandelroute, maar ook vanaf het water kan een rondgang worden gemaakt.

Een audiotour met digitale routekaart maakt van het festivalbezoek een extra bijzondere belevenis. t/m 22 jan.  amsterdamlightfestival.com/nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren