Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Avontuur dichtbij

De feestdagen zijn een gelegenheid bij uitstek om in familieverband de vakantieplannen voor het komende jaar alvast door te nemen. Wie wat bijzonders wil, moet er vroeg bij zijn. Op tijd reserveren dus.

Bij ouderen is de trend kortere vakanties, niet te ver weg en bij voorkeur sportief de natuur in. Kijk dan eens rond op de website van avontuurdichtbij.nl, en dan in het bijzonder naar de IVN Trektochten. Meerdaagse wandel- en fietstripjes onder meer naar de Biesbosch, Lauwersmeer-Schiermonnikoog of de Maasduinen. Met routebeschrijving en duurzame doorgaans kleinschalige overnachtingsgelegenheden onderweg. Tijdens de route kan via een app op de telefoon worden geluisterd naar een speciaal voor de IVN Trektocht geschreven audioverhaal. Elke startplek is met het openbaar vervoer bereikbaar.

ivn.nl/wandel-en-fietsroutes/ivn-trektocht-lauwersmeer-schiermonnikoog
avontuurdichtbij.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren