Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Ansichten van de hele wereld

Anouk Bloemers uit Haelen in Limburg doet aan postcrossing. Via postcrossing.com kun je lid worden.

Dan krijg je adressen van over de hele wereld, die stuur je een ansichtkaart en dan krijg je er één terug. Anouk: “In jouw profiel vertel je welke kaarten je leuk vindt. Ik rijd in een Lelijke Eend, dus ik vind kaarten met zo’n auto leuk. En we hebben een Westie als hond en die kaarten wil ik ook graag.” Intussen heeft Anouk in elf jaar tijd een verzameling van 3.463 kaarten verstuurd en er 3.477 ontvangen.

“Wereldwijd zijn er meer dan 800.000 leden en in Nederland 39.502. De computer bepaalt van wie je kaarten krijgt. Ik heb ze nu uit 92 landen en veel dubbele uit Rusland. Maar in Sierra Leone is maar één lid en in Papoea-Nieuw-Guinea drie, dus kom maar eens aan zo’n kaart.” De postzegels worden wel steeds duurder, maar deze receptioniste is dol op haar verzameling.

Wilt u ook met uw verzameling in MAX Magazine, mail dan naar info@emilebode.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren