Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Mantelzorger in de watten gelegd

Herman Krikke uit Helmond is getrouwd en heeft drie jonge kinderen van zes, acht en tien jaar als zijn vrouw plotseling overlijdt. De dan zeventienjarige Antoinette hoort via via van deze verdrietige situatie en trekt zich het lot van Herman enorm aan. Ze besluit hem te gaan helpen met de kinderen. Ondanks dat ze 22 jaar jonger is dan Herman, bloeit er liefde op tussen die twee en in 1983 trouwen ze. Nu dus bijna veertig jaar geleden. Herman en Antoinette krijgen samen ook nog twee kinderen, een zoon en een dochter.

24-UURS MANTELZORG
Maar met de gezondheid van Herman gaat het niet goed. Hij heeft COPD en is inmiddels 24 uur per dag afhankelijk van een zuurstoffl es. Ook de kinderen die Herman en Antoinette samen krijgen zijn een zorg, want allebei hebben ze een erfelijke spierziekte. Hierdoor woont hun nu 35-jarige dochter Bianca nog altijd thuis.

EXTRA VERRASSING
Om Antoinette te bedanken voor alles wat ze doet, wil Herman een mooi gebaar maken en haar een leuke verrassing bezorgen. Hij schakelt MAX Maakt Mogelijk in. Er volgen een paar geheime telefoongesprekken, want ze mag uiteraard nog van niets weten. Herman denkt dat we Antoinette een groot plezier doen met een etentje in haar favoriete restaurant. Voordat we haar daar naartoe sturen, willen we Antoinette ook nog in de watten leggen en haar laten verwennen door visagiste Sandy.

HAARMETAMORFOSE
Het is natuurlijk de vraag hoe Antoinette gaat reageren als er ineens allemaal mensen voor de deur staan, die speciaal voor haar komen. Herman maakt zich toch wel een beetje zorgen dat ze niet heel erg overdonderd gaat zijn, maar het valt mee. Nadat ze van de eerste schrik bekomen is, laat Antoinette Sandy haar gang gaan. Make-up wil ze niet, maar Sandy mag wel haar haar verven en stylen. Als de verf is uitgespoeld, wordt er geknipt en geföhnd. Antoinette kan haast niet geloven dat zij het is die haar in de spiegel aankijkt. Ze geeft Sandy spontaan een high-fi ve en zegt dat ze het wel heel mooi vindt. Antoinette, geniet van je mooie nieuwe haarcoupe en dank je wel voor al je goede zorgen!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren