Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Kom met maar liefst 63% korting naar de 50PlusBeurs

Eindelijk is het weer zo ver en staat MAX Magazine op de 50PlusBeurs. Wij zijn er ook dit jaar weer met onze MAX-stand en vele bekende MAX-gezichten. U komt toch ook?

Ook op de 28e editie van de 50PlusBeurs kan Omroep MAX niet ontbreken! De 50PlusBeurs is al 28 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. 

Speciaal voor onze abonnees hebben wij een prachtige aanbieding: 

Bestel vóór 13 september 2022 online uw beursticket en betaal maar € 7,50 i.p.v. € 20,-.

Ga naar www.50plusbeurs.nl/MAX22 en activeer de actiecode: MAX22

De beurs is van 13 tot en met 17 september 2022 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 – 17.00 uur.

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Bijzondere ontmoetingen

Ontmoet schrijvers, artiesten en personalities. Geniet van festival-acts, muziek, theater, dans en show. Bekijk de nieuwe herfst- en wintercollectie bij de modeshows. Leer van presentaties van bijvoorbeeld cardiologe Janneke Wittekoek of meteoroloog Helga van Leur. Ontdek het PlusPodium met o.a. Meester Frank Visser of televisie icoon Ivo Niehe. Beleef daarnaast het Hersenfestival met o.a. prof. dr. Erik Scherder en Dick Swaab.

50PlusBeurs 

Dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022

Jaarbeurs Utrecht

Open van 10.00 – 17.00 uur

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren