Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

RIK EN JACQUELINE MET HUN LABRADOODLE: ‘ZENMUZIEK MAAKT HAAR RUSTIG’

“Ik ben op mijn dubbele hernia na op zich gezond. En ik ben niet van plan om af te wachten tot het misschien minder gaat”, zegt Rik Moorman (60) uit Purmerend.

“Daarom verkassen mijn vrouw Jacqueline (59) en ik over twee jaar permanent naar Spanje. We willen de komende jaren vooral genieten van het leven en de zon! We hebben lang genoeg keihard gewerkt.” Hun labradoodle Molly (8 maanden) gaat lekker mee. “Dat is in Spanje geen probleem. We gaan met de auto en ze heeft alle inentingen gehad. En trouwens, ze moet mee, want we kunnen nu al niet zonder haar.

Het is een schat van een beest! Zo lief, dat ik bang ben dat ze zelfs tegen inbrekers aardig is. Dat nemen we op de koop toe. We genieten enorm van haar lieve karakter. Gelukkig kan ze al ietsje beter alleen zijn, want dat was in het begin wel een dingetje. Een kennis gaf de tip om wanneer ze alleen thuis moet blijven zenmuziek op te zetten, speciaal gemaakt om honden rustig te maken. Geloof het of niet, maar het werkt! Als we het opzetten (‘15 Hours of Deep Separation Anxiety Music for Dog Relaxation’ – ook top YouTube.com, red.), gaat Molly lekker liggen en een tukkie doen!”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren