Abonnementen service: 035 - 2019505

Inspiratie voor iedereen die wil blijven bewegen

Van 16 t/m 20 mei is de Nationale Beweegweek voor ouderen! Samen bewegen is gezond én het verbindt. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken om meer te bewegen? Wij zetten een paar beweegactiviteiten van OldStars voor u onder elkaar.

Nationale beweegweek voor ouderen
Om meer aandacht te vragen voor de fysieke en sociale voordelen van blijven bewegen organiseert het Nationaal Ouderenfonds van 16 t/m 20 mei de OldStars VitaliteitSpelen – de nationale beweegweek voor ouderen. In deze week zijn er overal in het land beweegactiviteiten voor ouderen en op vrijdag 20 mei de finale: Nationale Balkon Beweegdag. Doet u mee?

Beweegvormen voor iedereen
OldStars stimuleert gezondheid en fitheid op latere leeftijd het hele jaar door met een eigen beweegaanbod. Denk aan tafeltennis, voetbal, biljart en wielrennen. Om ervoor te zorgen dat iedereen verantwoord kan blijven bewegen, hebben de beweegvormen van OldStars vaak andere (spel)regels. Welke manier van bewegen past bij u?

‘’Een panna maken als je mijn leeftijd hebt, is wel erg leuk! Ik hoop echt dat ik het allemaal vol kan blijven houden, zodat mijn kleinzoon als hij later groot is met zijn oma kan voetballen.” – Conny (66) beweegt met OldStars voetbal

Afsluiten met koffie
Bij OldStars komen deelnemers ook sociaal in beweging. Bij elke beweegvorm neemt ontmoeting een belangrijke plek in: even bijpraten voor de training of juist afsluiten met koffie. Want blijven bewegen doe je samen! Zo versterkt het Ouderenfonds het sociale netwerk van ouderen, wat bijdraagt aan het voorkomen van eenzaamheid.

Ook in uw buurt
Met de beweegvormen van OldStars kunt u op een verantwoorde manier in beweging blijven of beginnen met bewegen. Gezellig samen met anderen! Er zijn meer dan 500 beweeglocaties door het hele land. Kijk op oldstars.nl voor meer informatie.

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren