Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

The Sweet gaat nooit verloren

Rob Hanhart (60) uit Doesburg is vanaf zijn prille jeugd een grote fan van de Engelse glamrockformatie The Sweet. In de eerste helft van de seventies scoorde de band megahits zoals ‘Poppa Joe’ en ‘Block Buster’.

“In 1971 kocht ik het singletje ‘Coco’ met op de B-kant het vette rocknummer ‘Done me wrong alright’ dat ik eigenlijk veel interessanter vond en daarmee startte mijn interesse voor rockmuziek en mijn verzameling.” De optredens in de gouden tijd van The Sweet heeft hij niet meegemaakt, want hij was te jong.

“Maar dat heb ik later goedgemaakt. Ik heb ook alle bandleden tijdens optredens en fanmeetings ontmoet. Helaas is alleen gitarist Andy Scott nog in leven. Hij treedt waarschijnlijk volgend jaar in Nederland op.” Robs verzameling bestaat uit zo’n 60 cd’s, 50 lp’s, 70 singles en songboeken. “Ik bezit ook nog drumstokken en diverse andere waardevolle spullen van The Sweet. Ik ben ook lid van diverse Sweet-groepen op Facebook en heb regelmatig contact met andere fans.” Ook met uw verzameling in MAX Magazine?

Mail naar info@emilebode.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren