Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Thuis bij MAX

Maud & Babs’, ‘ARIA’, ‘De Grote Kleine Treinencompetitie’, ‘Sterren op het Doek’… MAX heeft weer heel veel tv-kijkers laten genieten van prachtige en interessante programma’s.

Maar MAX heeft de vijftigplusser nog veel meer te bieden en komt dagelijks op voor zijn of haar belangen. Steun ons en word lid, dan kunnen we nog meer voor u betekenen. Dat was de boodschap van onze recente ledenwerf campagne. En ik ben blij dat vele honderden mensen hieraan gehoor hebben gegeven.

Welkom bij de club! Een echte vereniging, dat had ik voor ogen toen ik Omroep MAX oprichtte. Een organisatie die een rol van belang speelt in het leven van ouderen, door dit te veraangenamen en te verbeteren met plezierige programma’s op radio en tv, interessante informatie op internet, plus een boeiende en overzichtelijke omroepgids. Maar ook met fi jne ledendagen, gezellige uitjes, evenementen, een leuke webwinkel en het MAX Meeting Point, dé veilige plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Steeds meer mensen voelen zich thuis bij MAX; een gemeenschap waarin ouderen zich qua normen en waarden herkennen én erkend voelen. Want MAX geeft ouderen de plek die ze verdienen in de moderne maatschappij, geeft ze een stem en laat ze meetellen. Bent u nog geen lid? Kom er ook bij!

Bel 0900-5555000 (€ 0,10 per minuut) of ga naar ikwordlidvanmax.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren