Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

DE tip VAN LÉON: Nieuwe trend net over de grens

De belangstelling voor meer, maar kortere vakanties dichterbij huis groeit. Corona speelt daarbij een rol, maar ook het toenemende milieubewustzijn blijkt voor een toenemend aantal mensen een reden te zijn geen verre vliegreizen of eindeloze autoritten meer te willen maken.

De drukte onderweg of de tijd die met het reizen verloren gaat, kunnen ook argumenten zijn om in de buurt te willen blijven. Voor Marlou Jacobs en Godfried van Loo van het internetplatform reisreport.nl een mooie aanleiding om met ‘Net over de grens’ een boek samen te stellen dat hier praktisch op inspeelt. Een uitgave met 268 pagina’s vol tips en informatie over bestemmingen in België en Duitsland, dicht bij Nederland.

Ze gingen er eerst zelf voor op onderzoek uit. Achttien regio’s werden bezocht en beschreven. Natuurgebieden, erfgoed, musea en andere bezienswaardigheden. Aan veel van die thema’s wordt extra aandacht besteed. Wandel- en fi etsroutes en kaarten brengen de bezoekers naar die plekken toe. Onderweg zijn alle locaties terug te vinden op de interactieve kaart in een app, die bij het boek hoort. reisreport.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren