Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Klup voor actieve 50-plussers

Mailen, facetimen, twitteren of whatsappen. Ook voor actieve senioren zijn die begrippen geen geheimtaal meer. Ze vinden hun weg steeds beter op de digitale snelweg. Dat verklaart de groei in aanhang en populariteit van initiatieven als de Klup; een ontmoetingsplek op internet, helemaal gericht op vijftig-plussers.

Met een groot aanbod aan uiteenlopende activiteiten, die het mogelijk maken om in de buurt leuke dingen te doen en makkelijk in contact te komen met leeftijdsgenoten. Van dansen tot museumbezoek, van concerten tot wandelen. Het is nadrukkelijk geen datingsite, maar een app waar je online nieuwe mensen ontmoet en offl ine samen op pad gaat om gezellige en soms zelfs bijzondere activiteiten te ondernemen, waardoor mooie vriendschappen kunnen ontstaan. Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg (foto).

Michelle bedacht het idee toen haar vader verhuisde van Brabant naar Amsterdam en er alleen voor kwam te staan. Een leuke toegankelijke online mogelijkheid om snel te zien wat er voor hem allemaal te beleven was, bleek nog niet te bestaan. kluppen.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren