Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De beste natuurfilm

Het cinematografisch portret over het Waddengebied ‘Silence of the Tides’ van de Nederlandse cineast Pieter-Rim de Kroon is dit jaar de officiële openingsfilm van het Wildlife Film Festival Rotterdam.

In de laatste week van oktober worden in de Rotterdamse bioscoop Cinerama ruim honderd spraakmakende natuurfilms uit binnen- en buitenland vertoond. Er zijn meer nieuwe Nederlandse producties, zoals een film over het natuurgebied de Alblasserwaard met unieke beelden van de sierlijke otter en een documentaire over de bloeiende natuur op de net aangelegde eilanden Marker Wadden. Thuis kijken kan door gebruik te maken van het online-aanbod. Een overzicht van alle titels met een toelichting is te vinden op de website van het festival. In de bioscopen draaien de komende maanden de beste natuurfilms van de editie 2020. Elke maand een andere titel.

26 t/m 31 okt.
wffr.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren