Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Stillevens op video

Voormalige onderwijzer Henk Baars (76) uit Lichtenvoorde verzamelt muzikale stillevens. Dat behoeft enige uitleg. Hij speelt in zijn huiskamer op een keyboard en maakt van zijn muzikale prestaties muziekvideo’s voor YouTube en Facebook. “Ik speel alles uit mijn hoofd.

Ik laat mij inspireren door het slagwerk op mijn keyboard. Vervolgens zoek ik allerlei beelden op internet van de omgeving van Lichtenvoorde en andere zaken. Een videoeditor mixt het geluid en de muziek.” Intussen heeft hij circa 1.100 muziekvideo’s van gemiddeld drie minuten op zijn naam staan. Die vindt u als u in Google ‘uploads Henk Baars’ intypt of zijn naam op Facebook. “Ik verdien er natuurlijk niets mee.

Ik vind het juist leuk mijn hobby met anderen te delen. Mijn fi lmpjes zijn al meer dan 555.000 keer bekeken en ik krijg mooie reacties. Zoals van een dame die op Facebook schreef: ‘Als ik niet kan slapen, luister ik naar uw muziek. Daar gaat zoveel rust van uit, dan val ik vanzelf in slaap.’”

Wilt u ook met uw verzameling in MAX Magazine, mail dan naar info@emilebode.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren