Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Vier de zomer!

Het is een wijdverbreid misverstand dat er in de zomermaanden niet of nauwelijks naar de televisie wordt gekeken. Misschien komt dat wel doordat veel mensen die in de mediawereld ‘aan de knoppen’ zitten zelf behoren tot een leeftijdscategorie met schoolgaande kinderen.

In de ‘grote vakantie’ is die groep gewend massaal met de auto en het vliegtuig te vertrekken naar de zon in min of meer verre buitenlanden. Nu heeft de uittocht in deze eerste zomervakantie na de pandemie al een ander gezicht doordat men veelal in eigen land blijft, maar Omroep MAX zag al snel dat met name de ouderen juist in deze periode graag de tv inschakelen. En zeker niet alleen voor het brede sportaanbod (voetbal, tennis, Olympische Spelen, Formule 1). Terwijl andere omroepen de kijker overladen met herhalingen, brengt MAX uitgerekend in deze maanden tal van nieuwe programma’s. U kunt er in dit magazine alles over lezen. André van Duin zingt niet voor niets “Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt” in het leuke filmpje dat u deze dagen regelmatig voorbij ziet komen. MAX viert de zomer! Viert u het met ons mee?

Jan Slagter
directeur Omroep MAX

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren