Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Water en kastelen

Veel theaters, musea en organisatoren van evenementen doen mee aan proeven met beperkte toegang van bezoekers. Wie daar gebruik van wil maken, moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer informatie op de website testenvoortoegang.nl Kijk voor deelnemers op museum.nl, nationalemonumentenorganisatie.nl of voor theaters bij vscd.nl

Water en kastelen hebben iets met elkaar. Denk aan de slotgracht voor de verdediging of aan de gekozen vestigingsplek vanwege de bereikbaarheid aan de oevers van een rivier. Deze en veel meer waterverhalen staan als thema centraal tijdens de ‘Dag van het Kasteel’ op 24 mei, Tweede Pinksterdag. Tot de deelnemende kastelen behoren ook locaties die normaal voor publiek gesloten blijven. Voor de gelegenheid zijn overal in het land rond kastelen Waterwandelingen uitgezet, die door gebruik te maken van een speciale app op de mobiele telefoon individueel en coronaproof gemaakt kunnen worden.
24 mei dagvanhetkasteel.nl 033-5100577

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren