Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Topvrouwen

Ik mag me gelukkig prijzen dat MAX heel wat topvakvrouwen in de gelederen telt. Twee ervan werden op bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Onze bewegingsambassadeur Olga Commandeur werd benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau, ook vanwege haar vrijwillige inzet voor talloze stichtingen. En op haar tachtigste verjaardag kreeg onze ‘koningin van de radio’ Tineke de Nooij in een speciale uitzending van haar ‘TinekeShow’ de Media Oeuvre Award 2021 uitgereikt door oud-Radio Veronica-technicus Ad Bouman. De prijs is een initiatief van Spreekbuis.nl, vakplatform voor mediaprofessionals. Al meer dan zestig jaar is Tineke actief op radio en tv. Als eerste vrouwelijke diskjockey van Nederland schreef zij omroepgeschiedenis. De jury legde vooral nadruk op haar enorme vakbekwaamheid, waar collega’s maar vooral haar luisteraars van mogen genieten. Zelfs op haar tachtigste is ze nog steeds het luistercijferkanon van NPO Radio 5. Op pagina 16 vindt u weer haar column. Het is jullie gegund, dames, gefeliciteerd!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren