Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Steun MAX

Heeft u ook weer zo genoten van ‘Heel Holland Bakt’? Mijn felicitaties voor Elizabeth uit Spijkenisse, de winnaar van het achtste seizoen.

Zij mag zich nu de Beste Thuisbakker van Nederland 2020- 2021 noemen. Wat een ontlading toen zij als beste van de drie fi nalisten uit de envelop van André kwam! Maar liefst 3,8 miljoen kijkers zaten tijdens de fi nale aan de buis gekluisterd en ik ben blij en trots dat MAX al deze mensen een fijne, ontspannen avond heeft bezorgd in deze, met name voor vele ouderen, angstige en eenzame tijden.

Juist in deze moeilijke periode wil MAX er voor u zijn. Niet alleen met de mooie programma’s die we dagelijks voor u maken; we behartigen met onze MAX Ombudsman ook uw belangen. Om onze programma’s te kunnen blijven maken, hebben we uw steun hard nodig. Word, als u dat nog niet bent, lid van Omroep MAX. En vraag mensen in uw omgeving dat ook te doen.

Op pag. 99 ziet u de voordelen van het lidmaatschap op een rijtje. Alleen leden hebben bijvoorbeeld toegang tot ons platform MAX Meeting Point, waar je MAXleden met gelijke interesses kunt ontmoeten. MAX is uw stem in Hilversum. Steun ons! Word lid voor slechts 7,50 euro per jaar, bel nu 0900-555500 of ga naar ikwordlidvanmax.nl

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren