Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Met uw hulp

Midden in dit MAX Magazine vindt u deze week weer het MAX Ledenblad (dat dit jaar nog vijf keer verschijnt) en ik vraag uw speciale aandacht voor de MAX Maakt Mogelijk-special.

De jaarlijkse winteractie van MAX Maakt Mogelijk heeft met uw fi nanciële steun al tienduizenden ouderen in de armste landen van Oost-Europa geholpen de barre winterkou te overleven met voedselpakketten, kolen en hout. Nu zet ik me ervoor in om niet alleen de ergste nood te lenigen, maar ook structureel iets aan de problemen te doen. Daarvoor heb ik donateurs nodig.

Want met uw maandelijkse bijdrage kunnen wij in de periode maart tot december de huisjes van deze ouderen opknappen. Door ramen te plaatsen op plekken waar nu plastic zit, deuren te vervangen, vloeren te isoleren, gescheurde muren opnieuw te metselen en veilige kachels te plaatsen, kunnen wij de leefomstandigheden binnen een week verbeteren.

Op de pagina’s 46 tot en met 51 kunt u lezen hoe wij met elkaar de levens van medemensen een keer ten goede hebben gegeven. Help mij om ook andere ouderen een dragelijk leven te bieden. Dank u wel!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren