Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Kerst met MAX

Dit jaar zullen we de feestdagen beleven als nooit tevoren en – mag ik toch hopen – in de toekomst ook nooit meer zullen meemaken.

In deze donkere dagen voor Kerst gloort immers licht: in januari komen de eerste coronavaccins beschikbaar! Omdat Kerst 2020 zo anders zal zijn dan u gewend bent, hebben we ons extra ingespannen om u fijne dagen te bezorgen.

Juist in deze periode waarin we aan huis gebonden zijn brengen we u afl eiding met een breed, aantrekkelijk aanbod op televisie en radio – fi lmklassiekers, muziek, reportages én gloednieuwe programma’s – en veel digitale extra’s, waaronder podcasts en een heus online museum.

Dan op betere tijden de boventoon mag voeren. hebben we ook nog een leuke kerstkaartenactie en op ons ledenplatform MAXMeetingPoint.nl kunt u gelijkgestemden ontmoeten. U hoeft zich geen moment te vervelen. Het is echt te veel op om te noemen; het complete aanbod is te zien op de website MAXiser.nl Ik wens u namens alle medewerkers van MAX ondanks alles toch mooie, warme en liefdevolle kerstdagen, waarin hoop

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren