Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Uw stem in Hilversum

MAX bestaat vijftien jaar en daar ben ik ontzettend trots op! Al vijftien jaar maken we mooie programma’s voor u op radio en televisie én komen we op voor uw belangen.

Een fraai staaltje daarvan is dat wij door een goede samenwerking tussen MAX Ombudsman, Meldpunt en MAX Magazine het voor elkaar hebben gekregen dat pensioenfonds ABP  miljoenen euro’s aan achterstallige aanvullingen op pensioenen uitbetaalt en pensioenen naar boven bijstelt. MAX geeft de ouderen van Nederland een stem.

Juist in deze moeilijke periode willen we er ook voor u zijn. Daarom hebben we ook besloten het MAX Ouderenjournaal in de tweede coronagolf een vervolg te geven. Om u betrouwbare en actuele informatie te geven, maar ook te zorgen voor een glimlach door hartverwarmende initiatieven te laten zien. We hebben elkaar hard nodig deze tijd. Om onze programma’s te kunnen blijven maken, hebben we veel leden nodig. Bent u al lid, vraag dan iemand in uw omgeving lid te worden van Omroep MAX. Dat kan voor slechts 7,50 euro per jaar. Bel 0900-555500 of ga naar ikwordlidvanmax.nl  Wij hebben uw steun hard nodig. MAX is uw stem in Hilversum!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren