Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Hans Dorrestijn gaat gewoon door

Hans Dorrestijn maakt graag grappen over zijn eigen onvermogen, maar het publiek weet wel beter. De schrijver-cabaretier is tachtig jaar geworden en schreef ontelbare onvergetelijk mooie liedteksten, onder meer voor theaterprogramma’s van Jenny Arean en Adèle Bloemendaal. Hij was ook hofleverancier voor kinderprogramma’s bij de publieke omroep.

Zijn aandeel in het vogelspotprogramma de ‘Baardmannetjes’ bij Omroep MAX bezorgde hem bij het tv-kijkend publiek een grote populariteit. Nu is daar weer een nieuwe theatershow, met als titel ‘’t Houdt een keer op’. Een gezellige mix van kleine en grote rampspoed, belooft Dorrestijn op de eigen website. Een programma over zijn eigen kleine en het grote wereldleed. Te zien in verschillende Nederlandse theaters. Raadpleeg voor de speeldata de website.

kikproductions.nl 030-2313416

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren