Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De Engelse mini-bullterriër van Anne : ‘Door haar voel ik me niet eenzaam’

Nadat zijn relatie op de klippen was gelopen, kreeg geboren Barendrechter en trouwe Feyenoord-fan Anne Bloem (58) van zijn kinderen de Engelse mini-bullterriër Kizzy cadeau.

“De kinderen wilden een maatje voor me regelen, zodat ik niet alleen hoefde te zijn. Nou, dat is gelukt, want Kizzy is mijn beste vriendin. Ze slaapt zelfs bij mij op bed. De ene keer op het voeteneind, de andere keer op het andere kussen. Ik ben zo blij met haar! Het is een heerlijk dier, ze is heel lief en heeft energie voor tien.

Hoe hard je ook kunt lopen, je wint het nooit van haar. Ze is inmiddels viereneenhalf, maar nog net zo speels als toen ik haar als puppy kreeg. Ze is altijd met takken in de weer die ik voor haar moet gooien en die ze met onverminderd enthousiasme steeds weer terug komt brengen. Andere honden, daar heeft ze weinig interesse in.

Ze vindt haar stok veel belangrijker! En daarnaast is ze nog waaks ook, dat is ook mooi meegenomen.” Op de vraag wat Kizzy’s lievelingshapje is, lacht Anne: “Naast de gewone brokken en een stukje vlees is ze vooral dol op vis. Ik had laatst een paar vissen gevangen en toen ik even niet oplette, at Kizzy er gewoon eentje uit de emmer op. Daar ging mijn maaltijd, haha! Al met al hebben we het heel goed samen. Kizzy is het mooiste cadeau dat mijn kinderen me hadden kunnen geven. Door haar voel ik me niet eenzaam.”

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren