Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Column van Jan: Dik verdiend

Tot zijn grote verrassing kreeg André van Duin vorige week in ‘Tijd voor MAX’ de Media Oeuvre Award 2020 uitgereikt door zijn vriend en MAX-collega Ron Brandsteder. Als iemand deze prijs van het mediavakplatform Spreekbuis.nl heeft verdiend, is het André wel.

Gedurende zijn ruim 55-jarige carrière in omroepland lukte het hem zichzelf telkens opnieuw uit te vinden: volkskomiek, revueartiest, zanger, acteur, regisseur, presentator, tekstschrijver, radio- en tv-programmamaker. Ondanks zijn 73 jaar is deze levende tv-legende nog lang niet in de herfst van zijn carrière.

Hij ontroerde als Evert in ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’ en laat de MAX-kijkers volop genieten in ‘Denkend aan Holland’ en ‘Heel Holland Bakt’. Dat André behoort tot de grootste en veelzijdigste mediaprofessionals uit de Nederlandse omroepgeschiedenis, onderstreept ook Fons van Westerloo op de pagina’s 18 t/m 20 in dit nummer. Proficiat, André!

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren