Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

Verjaardagsfeestje Willeke

Willeke Alberti heeft de tournee langs de Nederlandse theaters, om haar 75ste verjaardag samen met haar publiek te vieren, abrupt moeten stoppen vanwege de coronacrisis.

Omdat optredens in de buitenlucht met een beperkt aantal mensen weer mogen, heeft ze besloten de show toch nog een aantal keren op te voeren; voor haar trouwe fans en omdat ze het optreden zo ontzettend heeft gemist.

Willeke komt op 8 en 15 augustus voor vier voorstellingen naar het Openlucht­theater Caprera in Bloemendaal en is eind die maand op zaterdag 29 augustus nog een keer te zien en te beluisteren in het Olympisch Stadion te Amsterdam. In het programma haalt ze herinneringen op aan haar indrukwekkende carrière, die teruggaat tot haar kinderjaren toen ze al op het toneel stond met haar vader Willy.
  8, 15 en 29 aug. caprera.nu 023-5250050
  deamsterdamsezomer.nl 020-3704633

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren