Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: Veilig slapen in brugwachtershuisje

De eenkamerhotels in 28 voormalige brugwachtershuisjes in Amsterdam zijn niet alleen unieke overnachtingsmogelijkheden, maar bieden ook een gegarandeerd coronavrije verblijfplaats.

De kamers werken met een zelfbedieningssysteem, waardoor bij het inchecken geen fysiek contact met derden noodzakelijk is: de deur gaat met een digitale sleutel open, het ontbijt wordt bij het krieken van de dag op de stoep gezet en bezorgdiensten van diverse restaurants leveren desgewenst lunch of diner.

De brugwachtershuisjes raakten door automatisering en bediening van de bruggen op afstand buiten gebruik. Ze staan overal in de stad, altijd aan het water en vaak met uitzicht op historische grachten. De interieurs zijn comfortabel en van deze tijd, de gebouwtjes hebben in de meeste gevallen een monumentale status.

sweetshotel.amsterdam

020-7401010

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren