Dé gids voor radio, televisie en plezierig leven
Abonnementen service: 035 - 2019505

De tip van Léon: Natuurvrienden

Ze bevinden zich op de mooiste plekken, overal in ons land; de dertien natuurvriendenhuizen, zeven vakantiewoninkjes en zeven kampeerterreinen van het Nivon.

Allemaal gerund door vrijwilligers, die dat doen omdat ze de liefde voor de pure schoonheid van de natuur graag willen delen met anderen. Aan zee, op de hei of in het bos. Betaalbaar en duurzaam verblijf zijn twee andere doelstellingen van de idealistische vereniging.

In 1924 opgericht voor de arbeidersklasse, maar nu beschikbaar voor iedereen die van rust en gezonde buitenlucht houdt. Directe aanleiding voor dit stukje is de ‘Natuurvrienden Fietsgids’, die door Magda Vodde werd samengesteld. In het boekje staan beschrijvingen voor achttien routes die Nivon-locaties met elkaar verbinden.

nivon.nl 088-0990900

  Post & Mail

Wilt u reageren op de inhoud van MAX Magazine, een tv- of radioprogramma? Stuur dan een bericht naar MAX Magazine. De redactie maakt elke week een selectie en kort soms berichten in.

Reageren